Beoordelingen van Gossimijne Veghel

Recente recensies van Gossimijne Veghel

4 sterren na 314 reviews

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig doe ik een bestelling de bestelling van gisteren was zeer slecht het was echt heeeeeel slecht de frites waren koud en niet gebakken zoals normaal ge woon nog spier wit de garnalen waren ook koud het enige wat goed was was de salade

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

proeverij voor 2 personen was van zeer goede kwaliteit , de bijgeleverde portie frites mag wel wat minder 👌

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren niet meer warm maar bijna koud en dat was echt jammer

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is toch niet echt warm en omdat er ook nog koud voorgerecht bij zit is dit extra vervelend. En heel merkwaardig: dit was een vleesproeverij voor 2 personen, maar in de bakjes waar stukjes vlees in zaten zaten steeds 3 stukjes vlees. Twee iets grotere ov vier iets kleinere is dan toch logischer.

, 10-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie, diverse, lekkere smaken. Groot genoeg portie. Daar mag best wat meer voor betaald worden.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, dat keurig volgens afspraak werd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer niet tevreden. eten was niet warm meer, de frites daardoor te slap Bezorgster was met de fiets en kon adres niet goed vinden. Heel vervelend ook voor haar. Andere keren werd met auto bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorg.nl kreeg ik de melding dat jullie gesloten waren en de volgende dag maar moest proberen. Op jullie eigen site kon ik gewoon bestellen. Door jullie keurig optijd geleverd en goed warm. Het was heerlijk.

, 04-09-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden er, jammer genoeg, een verkeerd gerecht bij zitten. Eten was wel lekker!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer totaal niet de kwaliteit die we gewend zijn. We bestellen vaak de saté. Het vlees was dit keer totaal doorbakken, dus zeer taai. In mijn beleving zijn de friet altijd heerlijk gekruid, de kruiden waren nu vergeten en daardoor saaie friet. Ik zelf had een XL saté en dat wordt altijd op de verpakking geschreven (mijn vrouw heeft altijd de reguliere versie). Dat stond er nu niet op geschreven en ik zag ook nauwelijks verschil. Daarnaast was de bezorging 20 min later dan was aangegeven. Waarschijnlijk was het druk. We constateren de laatste jaren vaker dat de kwaliteit totaal niet constant is. En daardoor weet je simpelweg niet wat je krijgt. Dat is dus een zeer groot aandachtspunt. Gr Daan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima van kwaliteit en ruim voldoende. Flexibel in het meedenken bij de levering

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, bezorging prima. Wel flauw om uienringen kado te doen en die dan niet te leveren 😉

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Wel wat weinig friet voor 4 hoofdgerechten. Communicatie over bezorgtijden mag nog iets beter/duidelijker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, lekker eten en ruim voldoende.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees wa koud super jammer.

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker eten en keurig afgeleverd

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker! Alleen de saté saus was dunner dan normaal. Smaak was wel goed. Het eten was goed op temperatuur en op tijd klaar voor het afhalen.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten besteld, zsm leveren, 17!!!! minuten later was het eten er, magnifiek! Kei lekker, goede porties 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. De burger was niet zo heel warm weer, maar wel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het zag er uitstekend uit. Alleen de Thaise Salami salade konden we niet waarderen, jammer want de rest was uitstekend

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was erg lekker en mals de frites was slecht niet zoals anders, het leek wel of hij opgewarmd was taaie frites. Jammer

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit is er wisselend. Soms zijn we heel tevreden en soms is het echt teleurstellend. De laatste bestelling was de kip een soort van gepocheerd, kleurloos en enkel een beetje chilisaus erop gegoten. Dat is niet wat wij gewend zijn bij gossie. Anderzijds was de steak weer super!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vleesproeverij voor 2 personen besteld. Bestelling werd keurig op tijd en netjes verpakt bezorgd. Vlees en salades waren heerlijk. Friet was niet goed, slap en half rauw. Dat was jammer.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen regelmatig maar de laatste 3x is het echt minder van kwaliteit. De frieten zijn gewoon ipv de brede gekruide "oma's" frieten en ze waren nog koud ook! We kregen maar een half potje mayo en een bodempje rauwkost. Erg jammer want we gingen in het begin telkens uit onze plaat, maar nu niet meer.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten prima verzorgd

, 06-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm en ontzettend snelle levering!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten!

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat is Gossimijne in een korte tijd flink achteruit gegaan. Smakelijk ongekruide friet. Burger viel in vergelijking met paar weken terug ook zwaar tegen en was ook niet compleet. Eerst de spareribs al verkloot en nu de friet ook nog. Toch twee dingen waar jullie om bekend stonden

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed maar al enigszins afgekoeld. Ik begrijp dat dat lastig kan zijn, maar wellicht is er nog iets aan de bezorgdozen te doen om de warmte beter te bewaren.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Is snel bezorgd, goed warm en ruim voldoende.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iemand gebruikt ons emailadres voor zin bestellingen, helaas kunnen jullie hier niks aan doen en blijven wij als bedrijf mails van deze meneer zn bestellingen doorkrijgen. Heel vervelend....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren taai, niet helemaal gaar. De frietjes waren hard. Bezorging verliep ook niet vlotjes gedeelte bestelling zat er niet bij, maar werd hersteld door nalevering na telefoontje

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals alle andere keren weer helemaal top! Warm en lekker eten, grote porties!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sommige dingen goed sommige niet. Het werd vlug gebracht, en het was goed warm. Van ‘van de gril ‘ was helaas niets te proeven. Het vlees van de gerechten leek wel al eerder klaargemaakt en opgewarmd. Jammer, viel deze keer wat tegen.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten.was lekker, met name het vlees. Salade in klein bakje was een.beetje vochtig. Minder lekker. Ijs was heerlijk!! Had kaneel ijs, maar cookie dough besteld. Salade met salami was vernieuwend!!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd snel bezorgd na plaatsen bestelling. Altijd lekker! Al drie keer vis deel menu besteld. Echt top!

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

pepersteak goed Javaanse saté redelijk

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en precies op de afgesproken tijd.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig snel bezorgd en goede maaltijd en prijs!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frietjes waren niet goed gebakken zeer slap. Beef Buffalo was door gebakken had een medium besteld. Bestelling was was te vroeg geleverd.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit is goed. Beetje veel. Met name desserts zijn iets te groot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn al jaren fan van jullie spaere ribs vooral de marinade. Een paar weken terug merkten we al dat deze veranderd was en vonden er niet veel aan. Helaas gister was dat weer zo. We vinden het echt jammer dat jullie deze hebben veranderd. Vinden deze niet meer een optie om te bestellen. En dit was onze vaste prik bij jullie al jaren. Pepersteak was matig aldus mijn partner. Dus jammer. Hopelijk gaan jullie nog eens terug naar hwt oude recept. Voor de marinade dan zullen we ze weer bestellen. Mvg Margot

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heel tevreden over onze bestellingen. Vandaag viel het helaas wat tegen. Omdat mijn man 40 werd en we vanwege een lopende coronatest niet uit eten konden eten besteld bij gossie. Mijn zoontje had courgettesoep maar het leek er niet op en smaakte heel anders. Die heeft de gootsteen blij gemaakt. De mayonaise bij de friet ontbrak en mijn man vond het jammer dat de stukken vlees zo groot waren en 1 ervan had veel pezen dus kwam ie niet doorheen. Ook de taugé ontbrak bij de Javaanse sate. Het was verder lekker maar jammer van zon kleine dingetjes. Hopelijk volgende x weer alles tip top in orde.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, het smaakte heerlijk. Was goed warm. Was erg snel thuis nadat ik had besteld. Complimenten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassingsbox was leuk, goede prijs kwaliteitverhouding. Helaas inmiddels 30% duurder geworden, net niet goed genoeg voor die prijs.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, wel helaas later (40 minuten) geleverd dan afgesproken. Helaas extra fruit niet mee geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet helemaal goed gegaan. Maar echt perfect opgelost. Weer super gegeten

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenhaas was droog. Om 17.30 bestelling geplaatst voor bezorging om 18.20. Kreeg direct mail dat het 18.30 zou worden. Geen probleem. De bezorging vond echter plaats om 18,55. De drukte had ook direct bij de bestelling gemeld kunnen worden door tijdsblokken later te presenteren.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frieten waren ze veegeten, maar super snel en veel nageleverd, grote klasse

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer tevreden over snelheid en kwaliteit. Carpaccio was stukken beter dan de vorige keer: dunner gesneden en daardoor veel lekkerder om te eten.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vreemd om een grote bestelling binnen 15 minuten te leveren? Het is te merken dat boorgaten en opwarmen bekend is geworden bij jullie!! Vroeger was het een feest om bij jullie te bestellen, de laatste 2 keer spijt gekregen. Eten heeft weinig smaak , binnen 5 minuten koud, weinig smaak, en leveren voor afgesproken tijd, wij bestellen voorlopig niet meer , sorry , maar voor 55 euro verwacht ik meer.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, klein minpuntje: De satesaus bij het kindermenu was voor de kinderen van 10 en 7 veel te heet.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: de kleine schaaltjes waar de dip voor het brood in zat en de mayonaise waren bijna allemaal open gegaan in de tas, waardoor alles onder de saus zat, misschien andere bakjes die beter sluiten? Eten smaakte prima!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en ook meer dan voldoende. Wat we wel minder vonden was dat er verschillende sausbakjes en saladebakjes open lagen in de zak en tussen het vlees.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté was tegen het rauwe aan. Ben beter gewend van jullie, en dan krijg je bij de bestelling een gratis gerechtje wat er vervolgens niet bij zit. De bezorging was precies op tijd.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed, warm en keurig op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere gerechten voor 10 personen. Op tijd en aan huis bezorgd.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Dankjewel!

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw, niet warm. Er zat weinig smaak aan het eten. Prijs-kwaliteit verhouding was ver onder de maat.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer weer,heeeeerijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar de bezorg bezorgzakken waren gescheurd. Hier kwam ik achter toen de mayonaise er uit viel over de grond. Daarin gelijk over gebeld en excuses werden aangeboden en een nieuwe bestelling werd even later bezorgd. Helaas was ook deze zaak gescheurd. We hebben meerdere keren besteld en elke keer ging het goed maar deze keer was de eerste keer dat het met een fiets werd bezorgd en ik denk dat dat geen goed idee is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allemaal prima en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker, altijd perfect. Alleen gisteren waren er deksels af van de tjiminee salade, van de mayonaise, dus de mayo zat op alle dozen. In t doosje van de uiringen was ook de knoflookdeksel eraf, waardoor de uiringen helemaal onder zaten en al zacht/papperig waren van de saus. En we hadden dunne feowtjes ipv dikke frietjes??? Tevens was alles al behoorlijk koud. Dit zal ons niet tegenhouden om de volgende x weer te bestellen maar dit zijn wij niet gewend van jullie.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Vlees was erg lekker! Echter waren 1 stukjes vlees wel koud. Deze even in de magnetron weer opgewarmd en smaakte heerlijk. Uienrjngen gratis erbij gekregen, super! De pepersaus was wat dun, mag bij voorkeur echt wat dikker.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

koude friet, slappe sla, dunne saus, gratis salade.... 6 druiven en 6 schraapjes meloen...

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke bestelsite, bezorging op de afgesproken tijd, eten was heerlijk en voldoende. Bezorgd in stevige bakken.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs kwaliteit viel tegen vis was te gaar en daardoor droog. Dat had invloed op de smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed en lekker

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb gisteren mijn bevindingen al per mail doorgestuurd.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel lekkere gerechten afgehaald. Hamburger was wel erg groot.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact op tijd bezorgd en prima gegeten. Proeverij pakket vlees voor twee personen is een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker en meer dan voldoende! Tas met eten werd precies op tijd buiten bij de auto afgeleverd! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leek wel of de bezorger gegooid had met de tas. Salade bakjes waren allemaal open en lagen los in de tas zelfde gold voor de mayonaise alles zat onder

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer prima! Lekker gegeten en goede service

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Brood ontbrak en kindermenu was incorrect. Maar we hebben contact gehad en het is netjes afgehandeld.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Goede service, had gevraagd om glutevrije indicatie, en die stond netjes op ieder gerecht. Het enige jammere is dat er 1 bakje saus(chili) was opengeschoten in de zak, maar dat is het probleem niet.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Al verschillende keren vlees proeverijbox besteld, en het bevald ons goed. Helaas, de laatste keer zat er in de kip harde taaie stukjes, was de kip niet meer warm en ook de spare rib was koud. Beste kok, reden voor aandacht. Verder zeker tevreden.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd reeds om 17:15 afgeleverd, terwijl 17:30 was afgesproken. Bestelling was goed verpakt. Smaakte prima. Was ook prima op temperatuur. Gratis tomaten/uiensalade was teleurstellend, zat geen smaak aan.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was keurig op tijd. Alles was erg lekker! Saté, spareribs en kidsbox. Alleen proeverij vlees vonden we wat minder, op de carpaccio na, die was heerlijk. We komen liever gewoon bij jullie in t restaurant eten. Meer waar voor je geld. En helaas echt veel (plastic) afval.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bbq pakket bestelden lekker genoten

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld, lekker vlees. Alleen de friet was zo slecht!! Helemaal niet zoals we gewend waren! Ik had nog een extra zak bestd, maar hij was zo hard, je kon de friet niet eens doormidden breken met je vingers! Dus geen blije kids, want was erg weinigbeten op deze manier!!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, lekker en voldoende eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgt op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de friet zo zout was. Zal het volgende keer aangeven bij het bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De friet was niet goed doorbakken helaas... verder was het heerlijk.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren erg slecht niet gaar en dus ook echt niet lekker. We hebben 1 maaltijd in zijn geheel weg gegooid. Heb er nog over nagedacht om het terug te brengen......

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De warme hapjes waren koud na het bezorgen. En toch blijft het genieten van de lekkere hapjes.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eenvoudig online bestellen en betalen, op de afgesproken tijd geleverd en heerlijk gegeten!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld bij afhaal. Tot aan de auto gebracht! Was heel erg lekker we vonden alleen de spareribs tegen vallen. Zat bijna geen marinade op!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service, prima. Frietjes zijn lekker incl. de spare ribs. Wat ik een enorme tegenvaller vond was de vegetarische maaltijd. Super droog en de verassing was hetzelfde gerecht als de goedkopere variant die we eerder al eens besteld hadden.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was super snel! 20 minuten eerder dan was aangegeven. Het eten was precies zoals zou moeten.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitstekend. Bezorging perfect en op tijd. Zeker de moeite waard om daar nog een keer te bestellen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De frites waren koud, was erg jammer. Voor de rest prima.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moederdagdeal vlees, was weinig vlees, heel veel groente. De vis en vegadeal waren wel heerlijk. We hadden tijdens lunchtijd besteld. De beste bezorgmomenten waren toen al vol. Op zich nog een goede tijd gevonden, 18:30u. Helaas om 19:00 uur nog geen eten. Gebeld. Toen ging men net op weg en kregen we om 19:01 u. een mail dat het eten werd bezorgd. Die info duurde wel lang, om 19:15 uur eindelijk te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed alleen kwam het 35 Minuten later als geplant. Bij een diabetiker (had ik extra aangegeven) niet zo goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hamburgers en friet waren niet warm, erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tasje was stuk waardoor de fruitsalade op de grond viel ,bezorger was wel erg jong vond ik. Kan hij verder niets aan doen maar toch ….hij bood wel netjes aan om de salade opnieuw te brengen ,maar daar heb ik vanaf gezien.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een sate extra waar je dus ook extra voor moet betalen krijg wel heel weinig. Het waren 4 stukjes. Dus dan betaal je behoorlijk voor een beetje saté.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en bestelling was mooi op tijd. Was de 1e keer met brengen masr zeker niet de laatste!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker!!!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! Top verzorgd met alles erop en eraan. Ook de bezorging was goed geregeld, mooi op tijd en het eten was nog lekker warm.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Op tijd én warm geleverd, was super lekker!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling ging probleemloos, de bezorging precies op tijd en het eten ( diner) was lekker, ruim voldoende en voor herhaling vatbaar. Gezien alle omstandigheden een aanrader .Doen!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij afhalen is het goed, netjes en vriendelijk geregeld

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen. Pakket stond klaar, precies zoals beloofd. Wij hadden voor een persoon besteld, maar wij doen ermet tweeën mee. Enige minpuntje ( vonden wij) : aan de spareribs zat nog behoorlijk wat vet. Voor de rest : aanrader!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, en eten van goede kwaliteit met nog een gratis extra side-dish; aanrader.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was erg snel! Het eten zelf was lauw/koud en de spareribs waren taai. Erg jammer, omdat het eten in het restaurant ons wel altijd goed is bevallen..

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is smaakvol. De service uitstekend; zijn gebeld of de bestelling eerder geleverd kan worden dan de door mij opgegeven tijd. Dikke pluim.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten werd keurig achter in de auto gezet op het tijdstip dat ik af mocht halen. Niets op aan te merken. Het eten was, zoals gewend, erg lekker en de porties waren ruim. We zijn niets te kort gekomen. Omdat wij in Loosbroek wonen, en ik dus een stukje moest rijden, was het eten niet erg heet meer. Wellicht zijn daar nog ideeën voor? Bijvoorbeeld warmhouddozen die klanten tegen betaling (statiegeld o.i.d.) kunnen gebruiken en binnen 2 dagen moeten retourneren mits gewenst.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren niet warm, een beetje smakeloos en niet mals. Zo zonde! De hoeveelheid was wel meer dan voldoende. De frietjes en salade waren wel erg lekker.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging prima. Goed op tijd. Maar de kwaliteit van de vissoep was echt erg slecht. Wij bestellen regelmatig. Maar deze keer was t bakje half vol en zat er vooral wortel in, geen vis net als vorige keer. Ook was de soep erg zout. Beetje jammer voor dat geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgt, precies op tijd, lekker en de prijs is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was keurig op tijd ,jammer dat de temperatuur van het eten aan de lage kant was aangezien we op 2min afstand wonen met de fiets . De hoeveelheid was genoeg ,de smaak vonden wij vrij flauw .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en precies op de juiste tijd bezorgd door een vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk bezorging aan huis en uitstekend dat je de tijd kunt bepalen. Prima op tijd geleverd!! Verder aan niets te kort gekomen en lekker. Mis alleen de ambiance van het uit eten...

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer waren de spareribs lauw/koud, de hamburger was medium RAW besteld, was helemaal rood van binnen en ook lauw/koud, gebeld naar jullie en het werd opgelost en snel bezorgd alleen de spareribs waren wederom koud onderin en bovenop lauw, de hamburger was ook weer te rouw en lauw/koud !!! Heel jammer, krijgen we ander eten, alleen de friet wordt ook koud ondertussen natuurlijk ....

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was vlot. Helaas was de patat vergeten, maar die werd wel heel snel nabezorgd.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en het was heerlijk en veel. Aanrader

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was mooi op tijd. We hadden 18 uit opgeven als bezorgtijd en het eten was er ongeveer 17:50 uur. Het eten was goed verpakt. Het eten was heerlijk, goed van smaak en eigenlijk net zo als je het in het restaurant eet. Het enige was dat sommige dingen minder warm waren en eigenlijk net te koud waren om te eten. Ook vonden wij de lemonpie wat klein van stuk voor de prijs die je er voor betaalt. De carrotcake was onze favoriet!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben niet zo van het zeuren maar in de tas zijn er 3 bakjes mayonaise open gesprongen waardoor alles onder de mayonaise zat. Het eten was heerlijk maar het was wel vervelend dat we de mayo eerst moesten schoonmaken van de bakken waar het eten in zat.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verse fruitsalade; Niet geheel vers, omdat de druiven waar het steeltje aan heeft gezeten heel bruin en zacht waren. Ook kan je het geen salade noemen. Druiven met 3 halve mandarijnpartjes zaten in het bakje. Dat vind ik niet divers genoeg om het een salade te noemen.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt genoten van het heerlijk eten. De proeverij is echt een aanrader, zo wel de vlees als de vis proeverij. De bezorgservice was ook top

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was niet erg warm, weinig salade, bij de éénpersoons proeverij zat net zo veel salade als bij de tweepersoons en de vis stukjes waren ook kleineren minder bij de tweepersoons als éénpersoons

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker thuis gegeten. Bestelling werd netjes thuis afgeleverd. Was prima!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

we hebben ontzettend lekker gegeten. Top geregeld

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen regelmatig bij Gossimijne, ik vind het altijd heel attent dat ze er een gratis box met lekkers bij doen. Deze keer viel ons echter tegen... Het eten was echt koud toen het bezorgd werd. We hebben het dus in de magnetron gehad, maar dat proef je meteen. Echt jammer! Sneller bezorgen, Gossi, of beter inpakken? Zet ‘m op!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker!! Voor de derde keer, voor ons gevoel, weinig friet. Kwaliteit van de friet was ook wat minder.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was t de eerste keer dat t wat tegen viel, bezorger was kwartiertje later, spareribs waren niet echt warm, na 5 min eten zelfs al koud, niet alle ribs waren gemarineerd. Frietjes waren ook lauw. Dagschotel Chili was redelijk

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk! het bestellen online was lastig omdat onze postcode buiten Veghel viel, daardoor moest ik bellen en jullie postcode invoeren om het door te kunnen voeren, dus dat is een tip 😊

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was voor mijn ouders, welkr hun 55 huwelijk vierden. Gezien corona tijd met 2. Hun feedback was super over de biefstuk, sate en ook de gratis uienringen kregen veel lof. Dank hiervoor 2 mensen erg blij gemaakt. Mvg Rob Goorhuis, Dusseldorf

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was over t algemeen minder dat ik van Gossi gewend was. Duurde 1,5uur voordat we t eten hadden. De verse fruitsalade zat er niet bij! En de chocolade parfait was maar weinig en zag er niet uit. Rest was prima

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wachttijd van 1 1/2 uur is echt te lang!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté en kip waren erg droog

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo, het vlees was super lekker en. Veel te veel friet, salade erg slecht. Ik zal zeker gebruik maken van jullie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima gegeten; goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en ruime porties voor weinig geld. Ruim op tijd bezorgd, dus een dikke plus. Dank je. Volgende week weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer smakelijk eten, vooral de salade,mooi op tijd, zag er erg verzorgd uit, een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk en goed verzorgd. Het vis potje was wel erg zout. Vandaar iets minder beoordeling. De dag deal was uitstekend, lekker en echt genoeg. Met groente en salade, fijn. Leuk ook die borrelhapjes erbij. Bedankt!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was lauw warm bij aankomst. Verder alles prima in orde.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, goed eten. Had iets warmer mogen zijn!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat was uitstekend

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed verzorgd en op tijd 👍

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, niet heel bijzonder. Bezorging was heel snel.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voldoende erg gauw koud. En het knofloombroid was erg hard en zat geen snaak aan. Misschien te hard geroosterd.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gebruiksvriendelijk te bestellen. kwaliteit en temperatuur goed. bezorging perfect, erg vriendelijk

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had Javaanse saté. Erg lekker. Maar laat er een keuze zijn. Rijst of frites. En de keuze frites met of zonder kruiden.. Kruiden smaken erg synthetische.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen ging makkelijk en snel. Het is nu ook fijn om op de site te zien wat de dagdeals zijn. De presentatie van de maaltijden is erg goed. Vooral ook belangrijk, wat warm hoort te zijn was ook warm. Prijs-kwaliteitsverhouding is erg goed.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet nodig is altijd goed en lekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden,zowel over producten , levering,service, hulp bij bestellen, kortom zeer tevreden.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas aan de koude kant. Vlees doorbakken. Brood en tappenade héérlijk!!!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was deze keer een beetje aan de droge kant verder alles Prima !!!!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het vlees was veel te koud

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een kwartier te laat. Het zal nu zeker druk zijn met bezorgen. Het eten was lekker en de porties zijn royaal, maar het eten was niet erg warm.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd, nog goed warm, makkelijk op tafel te zetten, duidelijk gescheiden met tekst op de doosjes, heerlijke frieten, lekkere proeverij boxen (zowel de vlees box als de vis box), handige bakjes die je kunt hergebruiken en in de magnetron kunnen, tasjes en dozen van papier (met leuke print er op) dus kunnen in de papierbak of gebruiken als kleurplaat (als je kinderen hebt). Kortom super service, super lekker, super comfortabel, in één woord SUPER!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was helemaal oke

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ruim voldoende en lekker! De beef buffalo was echter verre van rare, deze was doorbakken. Ook waren de kleinere kip stukjes droog. Verder top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben het vlees menu voor 2 personen genomen. het was weer heerlijk. De salade met Chorizo worst mag voor ons vervangen worden. De worst mag daaruit of we hebben 1x met parma ham gehad. Die vinden we lekkerder. Maar verder weer genoten! dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerecht minder lekker en de mayonaise was uit de bakjes gelopen vlees was ook niet echt warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was warm en vers! Heeft goed gesmaakt en mooi op tijd bezorgt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Compliment voor de bezorging Het eten was ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Exact ip tijd geleverd, kwaliteit goed. Perfekte dienstverlening!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd 20 minuten te vroeg afgegeven . Geen ramp ,maar wel even improviseren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vlees was wat droog omdat het te lang was gegrild. Smaak was gelukkig prima, de borrelbox een heerlijke extra verrassing. Hoeveelheid meer dan voldoende! Wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Sterkte voor jullie, hopelijk kunnen we weer gauw lekker in het restaurant komen eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Het bestellen was heel duidelijk via De website. Heel Verrast met de gratis keuze van bv Borrelbox ( deed heel goed) Fijn dat we bericht kregen hoe laat het zou worden bezorgd . Alleen als men betaald via online betalen( zou het handig zijn als dat vermeld wordt dat je een E.mail gaat ontvangen als bevestiging met de tijd.( Nu zelf uitgezocht) De bestelling werd netjes en snel binnen de voorgestelde tijd gebracht. Het was super lekker en netjes verpakt. Dus heel tevreden en zeker voor herhaling vatbaar. Met dank.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was redelijk op tijd, ik denknongeveer 20 tot 25 later dan was aangegeven. Frites was lauw tot koud, jammer. Verder alles ok

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van het heerlijke eten!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel gemakkelijk te bestellen. Netjes op tijd geleverd, krijgt 10 min vooraf een mail dat ze onderweg zijn. Eten beetje aan de koude kant, maar kan natuurlijk gebeuren bij bezorging. Porties prima formaat. Smaak ook goed. Dus voor ons zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd goed oprijd bezorgd, alleen miste we de friet, deze werd na een belletje snel bezorgd.... We hadden ook toetjes besteld, alleen stonden deze op de warme maaltijd, dus chocolademousse gesmolten en er zat nog een andere groene mouse bij en deze was echt heel vies, smaakte naar schimmel. De volgende keer bestel ik geen toetjes meer deze hebben we weggegooid na een hapje. Het hoofdgerecht was erg lekker!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! Fijn dat we in deze tijd toch van jullie kunnen genieten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige tijd geleden zelf eten besteld (vleesproeverij voor 2 pers.) en meer dan tevreden! De kwaliteit die je uit het restaurant gewend bent. Ik moest nog een cadeautje hebben voor ons mam d'r verjaardag en omdat een etentje er even niet inzit, het etentje maar via de Gossi naar haar thuis laten komen. Ook ons pap en ons mam hebben genoten van een heerlijk avondje uit eten in eigen huis. Tnx!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen 20 minuten klaar, erg snel, bezorging was ook erg snel, hoefde maar een hengeltje uit te hangen. 😝 Genoten van je eten na het werk.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, was de eerste keer en goed bevallen en voor een mooi prijsje. Ga zo door.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De mixed-grill was gortdroog en taai; alsof het uren op de grill had vertoefd... Bezorging erg snel en friet met sausjes in overvloed, salade simpel maar prima!

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het vlees te gaar was En dat het lauw was bij de afleverin

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en mooi ol tijd

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer super lekker , mooi flesje wijn erbij gekregen , super gedaan team Gossimijne

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super geslaagde verassing voor mijn ouders, ze hebben genoten en heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top! Lekker genieten en dan ook nog een lekker flesje wijn erbij! Super verassing! Bedankt!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam precies op tijd. Bezorging was gratis. Eten was zoals altijd heerlijk en voldoende. Kregen een gratis bijgerechtje en als verrassing met Pasen een lekker flesje wijn. Top.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en precies op de gevraagde tijd bezorgd.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voldoende en heerlijk gegeten. En op afgesproken tijd bezorgt.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en super lekker gegeten. Complimenten 👍

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed. Hele snelle bezorging. Eten lekker warm! Erg prettig

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden de Paasbox besteld. Was iets later, geen probleem, werd keurig over gebeld en netjes bezorgd. De inhoud was goed maar heel erg veel menu van de Chinees is qua hoeveelheid nog minder. Na het nuttige van de voorgerechten was het vlees ijskoud en de friet slap, dat was jammer. Vlees in warmhoudbakjes zou al veel doen.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was wederom erg lekker alleen miste we de homedipper en saus bij de javaanse saté

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en super lekker gegeten, complimenten!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen via de site gaat moeizaam. Na elk gerecht wordt gevraagd naar welke drank je erbij wil hebben. Dit zou beter op het laatst in 1 keer kunnen. Sommige stukken vlees waren aangebrand en droog, niet echt medium dus. De bijgevoegde salade was erg minimaal en van de gossimikki waren de meeste stukjes erg droog. Ik vond het de 38 euro niet echt waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De paasboxen waren erg lekker! We hebben er erg van genoten en gaan zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorger stond op het verkeerde adres nummer 30 ipv 30A daarna een grote mond van hebben jullie 2 huizen ?? nee nummer 30a is een ander huis dan 30 . verder wel lekker niet alles was echt goed warm . maar dat valt ook niet mee denk ik . het is best een stukje fietsen van het centrum naar achter op dorshout .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en goede en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en alles was meer als voldoende. Wij hebben heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren besteld voor bezorging. Bezorgt op de geplande tijd. Wat hebben we heerlijk gegeten. Het eten was warm, meer als genoeg en perfect bereid. We gaan snel weer bestellen. Zo steunen we de Veghelse ondernemer in deze tijd en hebben zelf een lekkere maaltijd.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles geleverd zoals besteld was.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niets op aan te merken. Het was heerlijk

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid was goed ! De rosé erg attent!! De spare ribs vielen erg tegen taai en niet zoals ik van jullie gewent ben dat ze lekker mals zijn en van het bot afvallen . Misschien kwam het door dat ze niet warm waren ? Over het algemeen waren de gerechten niet warm . Erg jammer niet gewent van jullie .

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker weer gegeten. Keurig op tijd bezorgd en dan geen bezorgkosten en een flesje wijn als gift....erg attent. Hopelijk kunnen we snel weer gezellig aan tafel bij jullie!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet was te weinig

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De paasbox en waren erg goed verzorgd! Beide boxen (vis en vlees) waren ruim voldoende qua hoeveelheid. Het enige jammer was dat de chipolata een soort soep was (heel dun). Het flesje wijn erbij was een hele aangename verrassing. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2x dagdeal besteld, was erg lekker, bezorging was 15 minuutjes eerder maar dit is in overleg gegaan, er is netjes gebeld hierover. Eten was ruim voldoende, lekkere salades erbij, wij bestellen binnenkort vast weer.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ietsjes aan de lauwe kant en de frietjes waren vergeten. Maar het was wel Gossi-lekker en de frietjes kwamen later alsnog.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten erg lekker en ruim voldoende ga zo door

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten,de bezorging was super snel en een lekker extraatje erbij!!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was matig, zijn we niet gewend.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was de eerste x dat wij zo besteld hebben maar zeker niet de laatste. Het was erg lekker

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en een smakelijke maaltijd

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De proeverij was goed samengesteld, friet lekker, de gratis borrelbox ook een mooie bijkomstigheid. Helaas waren de spareribs zeer uitgedroogd en taai.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig,goed verpakt,keurig afgeleverd en ontzettend lekker. We hadden gekozen voor proeverijtje van vlees en kregen heel toevallig de dag erna als kadootje voor mijn verjaardag het proeverijtje van vis......ook heeelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de lekkere gossimijne carpaccio met gossi friet. De bestelling was makkelijk geplaatst op de site van gossimijne en de bezorging was ook top. We konden zelf een tijdvak uitkiezen en werden netjes op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mijn broer en ouders besteld. Eten was prima in orde en lekker. Zelf in deze rare Coronatijd keurig bezorgd en op tijd!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is mooi op tijd bezorgd, met daarbij gepaste afstand (ivm corona). Eten was goed warm en ontzettend lekker! We kregen grote stukken (mals) vlees. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals ik van jullie gewend ben. En keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mixtgrill had veel droog vlees. Eten mag warmer.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet had iets warmer gemogen. Verder top. Saté erg lekker.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top alleen duurde wel heel lang

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Proeverij voor 2 personen en menu’s voor de kinderen. Helemaal top!! Wachttijd niet te lang maar belanrijker nog het eten was heerlijk. Goed op temperatuur en heerlijk van smaak. Zowel voor als hoofdgerecht. 5sterren helemaal waard

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond het beetje karig voor 17.75,een vriendin van me had het dag ervoor ook besteld maar ze had 2 stukken spareribs en een paar stukken kip, ik had 1 stukje kip en 1 stukje spareribs en 1 stukje sate, het smaakte wel heerlijk 😁

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er allemaal verzorgd uit, lekker en warm. Zeker de moeite waard om weer online te bestellen

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het vispotje smaakte héérlijk. Alles was in ruime mate aanwezig, meer dan voldoende, en prima op temperatuur. De typische (en heerlijke) smaak van de spareribs vind ik in de zaak beter dan thuis. Het was wel lekker, maar ik miste iets.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mevrouw stond beneden bij de ingang gebouw: belde . Ik doe open , wacht bij de buitendeur op de 3e verdieping , gaat de bel weer. Staat ze nog steeds in de ingang gebouw, : ja, ik moet afstand houden . Ik met rolstoel naar beneden, staat ze daar nog steeds. De pizza’s en snacks die we bestellen en van La Riva , alles wordt hier aan de deur bezorgd. Alleen Gossiemijne niet, aangezien wij beiden moeilijk lopen : nooit weer

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd , lekkere maaltijd .

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en goede hoeveelheid. Netjes maar wel wat te vroeg gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed en bezorging precies op tijd. Enige smet was dat de bestelling helaas niet helemaal compleet was.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten; friet een beetje minder dan verwacht, wat 'taaier'.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lauw en de spareribs zwart aangebrand

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klasse!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling binnen was gekomen, bereidt werd en dat het onderweg was. Het eten smaakte niet alleen goed het zag er ook heerlijk uit en top verzorgd, ook hoe het verpakt was. Wat een verwennerij door de hoeveelheid ook nog eens. Tot actie van gratis bezorgen en daarbij ook een extra bijgerechtje mogen bestellen

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten Meer dan voldoende!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Keurige communicatie en mails en op tijd geleverd Vlees pakket voor 1 persoon vinden we beter dan de vis pakket door de hoeveelheid saus erbij zit. Alleen dat is natuurlijk persoonlijk. Wij houden nu eenmaal meer van de vis zonder al teveel saus Volgende keer proberen we de vegan Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte bezorging. Heerlijk eten is zeker aan te bevelen !

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren prima van smaak maar sterk afgekoeld de friet was koud en slap er zat een dip bij voor een gossibrood maar geen brood dus alles bij elkaar niet voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker en ruim voldoende. Het was wel erg zout, met name de satésaus en de dipper van het Gossimikkie brood.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig lekker eten perfect op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was precies op het afgesproken tijdstip bezorgd. Alles was prima verzorgd en erg lekker. Het enige minpuntje was dat er om de plakjes chorizoworst nog een plastic velletje zat. Verder niets dan lof en voor herhaling vatbaar. Een aanrader!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden niet verwacht dat we het eten nog zelf moesten klaar maken. Dat was een grote teleurstelling aangezien we ons huis aan het verbouwen zijn en koken lastig is zonder keuken. Erg jammer ook want de frietjes, pepersaus en kipstukken waren wel warm, maar tegen de tijd dat het vlees warm was waren die al koud. De volgende keer maar in het restaurant eten inplaats van bestellen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende. Verder alles prima op tijd.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Verrast met de dagdeal en bezorging precies zoals gecommuniceerd. Super optie in deze tijd!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging kwam kwartier te vroeg waardoor ik in de knoei kwam met verplichting ervoor. Vlees hamburger was aangegeven als medium well, maar was gewoon medium. Verder was eten prima en lekker.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was nog rauw voor een gedeelte, mijn man durfde dit niet op te eten Voor de rest was het eten lekker

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor 4x de Gossi Dag Deal gegaan gezien de aantrekkelijke prijs. Dit lijkt geen verkeerde keuze geweest te zijn. Ruim voldoende, al leek er in één box vrijwel geen vlees aanwezig te zijn? Dit hebben we opgelost door de hoeveelheid van de andere 3 boxen eerlijk te verdelen ;) Desondanks zijn we tevreden met de aanbieding.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger had netjes de spullen voor de deur gezet en de afstand gehouden zoals de regels nu vanuit de overheid. Vriendelijke bezorger.’ Het is was erg lekker en kregen ruime hoeveelheden. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn in deze periode toch heerlijk gegeten met ons gezin. Lieve, nette bezorging. Toppers, bedankt!

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk zoals wij van jullie kennen

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lekker gegeten. Ruim voldoende en op tijd(En warm!) Bezorgd.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ossenhaas puntjes waren super lekker,heel veel frietjes,lekkere salade. Ook nog wat extra's gekregen. Mooi op tijd gebracht

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is was goed warm , bezorging volgens regels rivm. Mix grill vlees heerlijk, frietjes lekker salade had voor mij wat meer gemogen. 2 persoons proeverij helemaal goed. We gaan zeker nog keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het erg was afgekoeld, maar verder was het eten wel heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoeg eten. Eten was wel snel afgekoeld. Wel lekker gegeten. Misschien voor adressen wat verder weg iets meer inpakken (mbt aluminium folie)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We zijn super tevreden, meer dan voldoende eten, ziet er netjes uit, het eten is goed warm en smaakt lekker. Wij zouden het zo weer doen, thanks!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks alle ellende met het corona virus en wij al meer dan een week in sociale quaranraine zitten zijn we heerlijk thuis uit eten geweest bedankt gossimijne😁👍

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet warm meer. Verder wel heel erg lekker, vriendelijke bezorger en mooi op tijd!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Het wachten op bestelling duurde langer dan normaal, werd goed uitgelegd waardoor het kwam.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet echt warm, veel te laat

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest lang wachten, tijdstip om het eten op te halen klopt niet. Half uur moeten wachten. Begrijp dat door de drukte het even langer duurde maar: eten was koud, carpaccio was karig met vlees en er was geen dressing. Jammer, wil de restaurants best helpen in deze moeilijke tijd maar dan moet het wel goed zijn.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas in tegenstelling tot alle voorgaande keren een zeer teleurstellende maaltijd. Het eten was gedeeltelijk ( saté Vd haas) niet gaar. Het eten was lauw , geen deksels op bakjes maar folie? Frites waren over gezouten en ook lauw. Al met al zeer teleurstellend voor een bestelling van €45. Wellicht door drukte nu bij jullie veel druk op de ketel maar dit is onacceptabel! Voorlopig geen gossi bestellingen online meer. Helaas....

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Hamburger was 1 kant heel hard gebakken, Javaanse sate was doorbakken, lang moeten wachten op eten, gratis gossi mikki feestje zat er niet bij. Een tip: Zet een bordje neer dat niet meer dan twee mensen binnen mogen wachten ivm corona nu. Stond nu vol met mensen in een kleine ruimte.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, wij hadden een proeverij box. Het was zoveel dat ik net met de lunch nog wat salade en brood heb gegeten. De vegan box was lekker, veelzijdig en verrassend. De vlees box was goed en samekelijk met verschillende soorten vlees.

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrassingsmenu was lekker.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en goed bezorgd en toen we per ongeluk na de levering de deksel niet goed dicht bleek te zitten en daardoor een maaltijd uit de bak was gegaan, kregen we kosteloos een nieuwe gebracht. kortom goede service en lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en lekker eten. Voor een ieder is het een aanrader de dagdeal te bestellen, zeker nu de horeca het zo zwaar heeft!

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet warm meer, erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Tot onze spijt en verbazing (was anders nooit) was de kip evenals de sate erg droog. Helaas hebben onze kinderen het bord dan ook niet leeg gegeten. De spareribs waren gelukkig wel lekker.

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks uitleg op de verkeerde plek afgeleverd. Eten was koud Duidelijk aangegeven waar af te leveren.